Condicions generals de lloguers turístics

1.  Horari d'atenció a client: de dilluns a dissabtes, de 10 a 19 hores. Diumenges de 10 a 13 hores

La nostra oficina a Tossa de Mar: Rambla Pau Casals, 12 local

Telèfon de contacte durant les seves vacances: +34 673638378

  

2. Horari d'entrada (Check-in): L'allotjament estarà disponible per a la seva entrada: entre les 15 a 20 hores en els allotjaments situats a Tossa de Mar i Lloret de Mar, i entre 16 a 20 hores a Santa Maria de Llorell, Cala Salionç i Cala Llevadó. Rebrà indicacions importants per a la recepció de les claus un cop feta la reserva. És molt important que tinguem el seu número de telèfon mòbil correcte per poder contactar amb vostè en cas de ser necessari. 

 

3.  Entrada fora d'hora: l'entrada més tard de les 20 hores, es realitza mitjançant l'auto-check in. Recull les claus d'una bústia amb codi i entra vostè en l'allotjament (Haurà de tenir la targeta de crèdit actualitzada per poder cobrar la resta de la reserva el mateix dia o fer una transferència bancària sol·licitant número de compte).

                                                                                                                     

4.  Horari de sortida (Check-out): L'allotjament haurà de ser desocupat abans de les 10 hores a Tossa de Mar i Lloret de Mar, i davant de les 11 hores a Santa Maria de Llorell, Cala Salionç, i Cala Llevadó.

Demani al check-out exprés a l'arribar, (vostè es va en qualsevol moment en l'horari establert sense haver d'esperar al nostre agent) deixa les claus de l'allotjament a la taula de la sala.

 

 5.  Resta de l'pagament juntament amb la fiança i taxes turístiques: ha de ser abonat en el lliurament de claus de l'allotjament. En el cas de l'auto-check in es farà el càrrec a la targeta de crèdit registrada el mateix dia d'entrada.

                                                                                                                    

6.  No s'admetrà: un nombre superior de persones de què admet l'apartament (a excepció de nens menors de 2 anys que dormin amb els pares o bressol), d'aquesta un motiu de el dret d'admissió, sense dret a devolució de la quantitat pagada.                    

 

7.  El client és el responsable: de la cura de l'apartament. I s'ha de lliurar en les mateixes condicions que el va rebre. Els danys per mals usos i trencaments que no siguin de el propi desgast del mateix, seran responsabilitat de l'inquilí, sent descomptat de la fiança.                         

    

8.  Tots els preus inclouen: aigua, llum, gas, i pàrquing (si l'apartament disposa de pàrquing). Un mal ús de l'aire condicionat (en els apartaments que tenen aquest servei) podria ocasionar un càrrec addicional, per exemple deixar les portes de la terrassa oberta amb l'aire encès.

 

9. Neteja Final: La neteja final és un pagament obligatori. En la neteja final està inclòs el canvi de cobrellits, protectors de matalàs i coixins, i la neteja íntegra de l'apartament.

 

10.  Roba de llit i tovalloles: No estan inclosa en el preu, excepte els allotjaments Executive que sí que en té inclòs. Vostè pot portar les seves, o també les pot llogar amb antelació. Roba de llit (de sota, llençol i coixinera) pots veure el preu per persona a l'fer la reserva. Joc de tovalloles (una de dutxa, i una altra de neteja personal) Pots veure el preu per cada joc de tovalloles a l'fer la reserva

 

11. Taxes turístiques: 0,99 € per cada persona i nit. Només pagarà aquesta taxa els majors de 16 anys. i només es cobrarà les primeres 7 nits

                                                                                                                              

12. No tots els habitatges, admeten animals domèstics. Assessori dels habitatges que admeten animals domèstics (hi ha un càrrec per cada animal domèstic per motius de neteja addicional i sempre a petició).

                                                                                                                       

13. Cancel·lació de reserva: podrà anul·lar una reserva sense cap cost, sempre que sigui amb més de 60 dies a la data d'entrada. En cas que l'anul·lació estigui dins dels 60 dies de l'entrada a l'apartament. Té dret a la devolució de la quantitat lliurada si l'apartament es lloga de nou a altres clients (abonant el 2% de la quantitat pagada per comissions bancàries de despeses de targeta de crèdit). Si només es lloga una part de la reserva, serà retornada només la part corresponent.

 

14. Cancel·lacions per motius de l'Covid 19: A causa de la pandèmia de l'coronavirus covid 19, totes les reserves que siguin afectades per aquest motiu, ja sigui a Espanya o al país de residència dels nostres clients, podrà ser cancel·lada amb 15 dies d'antelació, sense cap cost per als nostres clients. Els motius que poden justificar aquesta cancel·lació ha de ser el confinament total o parcial, o les recomanacions de les autoritats de mobilitat reduïda tant de país de el client com de la zona on aquesta els nostres apartaments.                                                                       

 

Telèfon d'atenció a client0034 673 822 611


0034 934 603 700


Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.