Form in English
Form in English
former français
former français
Formulario del alquiler de vacaciones. Form in deutscher
Form in deutscher
Modulo in italiano
Modulo in italiano
Formulario en Español
Formulario en Español

Registre d'entrada al seu lloguer de vacances


Check-in online

 

 

Si us plau ompli les dades baix indicat el més exacte possible. En uns dies rebrà el contracte de reserva

Gràcies.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Protecció de dades

En Company Gestions lloguer de vacances , ens preocupem en oferir-los el millor servei i també , pel correcte tractament i seguretat de les seves dades que ens facilita . Per això, en compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal , informem que les dades personals que ens ha facilitat i els que ens faciliti en el futur seran incorporades a una base de dades el responsable i titular és Company Gestions lloguer de vacances.

 

La finalitat de recopilar aquesta informació no és altra que la d'informar dels serveis que s'ofereixen en el present lloc web , www.costabravabeaches.com així com de mantenir en tot moment informat de notícies i novetats que pertoquen exclusivament a la nostra empresa .

 

Per aquest motiu , Company Gestions lloguer de vacances no cedirà les seves dades a terceres empreses , i només serà usat amb la finalitat exposada anteriorment .

 

Finalment l'informem que té vostè els drets d'accés , rectificació , cancel · lació i oposició al tractament de les seves dades personals , comunicant per escrit a la direcció de Company Gestions lloguer de vacances , Plaça Alcalde Xifré , 13 B 08912 Badalona , Barcelona , o per correu electrònic en els formularis d'aquesta web. Pregant-li així mateix que ens tingui informats en els canvis que es produeixin , per donar compliment del nostre deure a tenir actualitzats els mateixos .